LEDERMATERIALE

FIND MATERIALE TIL AT KLÆDE DIG PÅ SOM LEDER.

GODT AT VIDE OM VÆRDIFULD HVERDAG

I dette dokument finder du baggrundsviden for forældrekurset, og du bliver inddraget i de værdier, kurset er bygget op omkring, og som er vigtige, du som leder også er bevidst om. 

SÅDAN AFHOLDER DU ET FYSISK KURSUS

Hvilke ting skal du være særligt opmærksom på, når du afholder forældrekurset fysisk? Det får du svar på i dokumentet her, så du kan blive klædt godt på.

SÅDAN AFHOLDER DU ET ONLINEKURSUS

Vælger du at afholde et onlinekursus, er det anderledes end at afholde det fysisk. Få vores bedste anbefalinger og hjælp til at afholde det bedst mulige kursus online.

SÅDAN SAMMENSÆTTER DU ET STÆRKT TEAM

Det er vigtigt at få sat et godt team sammen for at kurset forløber så godt som muligt. Her i dokumentet får du bl.a. anbefalinger til teammedlemmer og opgavefordeling. 

FEM FEJL DU IKKE MÅ BEGÅ

Det kan være fristende at hoppe over, hvor gærdet er lavest – men der er en mening med, at kurset er lavet, som det er. Læs her, hvilke fejl du ikke må begå, når du afholder kurset.

OPFØLGNING PÅ KURSET

Det kan være en god idé efter afslutningen af kurset at henvise til forskellige måder, forældrene kan forsætte med at blive inspireret til et værdistyret familieliv. Læs i dokumentet om, hvordan du kan hjælpe forældrene på vej.

Scroll to Top