Instagram

På Instagram finder du Værdifuld Hverdag som en takeover profil. Hver uge overtager en ny person profilen og deler glimt fra deres værdifulde hverdag. Profilen er en anledning til at fundere over egne værdier, og hvad de betyder for os i hverdagen.

Målet er, at vi kan lade os inspirere af hinanden på kryds og tværs af livssituationer og finde ind i en fælles refleksion over værdiernes udtryk i vores hverdagsliv. 

Det betyder også, at Værdifuld Hverdag på instagram ikke udelukkende er for forældre, men for alle, som har lyst til at invitere os andre ind i hverdagen og refleksionen over egne værdier. Find vores profil, ved at klikke på ikonet, for at læse om alle de forskellige værdier, folk finder i hverdagen.

Har du lyst til være vores værdifulde vært en uge på Instagram? Eller vil du bare gerne vide lidt mere? Så benyt kontaktformularen eller send en mail til anne@buo.dk. 

Når du laver en takeover, får du 10 idéer til indhold, som du kan bruge, så du ikke skal stå for at skabe al indhold selv.

Foredrag

Læs mere om vores Podcast her

Læs mere om vores foredrag her

Shopping Cart